Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan bir cisim görmek

Rüyada uçan bir cisim görmek

Rüyada uçan bir cisim görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, ağız tadının bozulmayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan bir cisim gördüyseniz:

  • Göreceksiniz düşünerek en doğru yolu bulacaksınız.

Rüyada havada uçan cisimler görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde uçan cisim görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada uçan bir cisim görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işaret eder.

Rüyada cisimleri uçurmak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına işaret eder.

Rüyada uçan cisimler görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada uçan cisim görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza tabir olunur.

Rüyada tanımlanamayan cisimler görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada renkli cisimler görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments