Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak cisim görmek

Rüyada parlak cisim görmek

Rüyada parlak cisim görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, hem de para kaybettireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, rakiplerine karşı fark atacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada parlak cisim gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin kontrolünüz dışında gelişebilir.

Rüyada gökyüzünde parlak cisimler görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak cisim görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, zor durumların biteceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde parlak cisim görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada gökte cisim görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, halinin iyi olduğuna delalet eder.

Rüyada gökyüzünde bir cisim görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli cisimler görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah bir cisim görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada havada uçan cisimler görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments