Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde cisim görmek

Rüyada gökyüzünde cisim görmek

Rüyada gökyüzünde cisim görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde cisim gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle bir yola çıkabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde bir cisim görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, çok iyi paralar kazanılacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde uçan cisim görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde parlak cisim görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlak cisimler görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde cisim görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada cisim yutmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan cisim görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, bereketli günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada uçan cisimler görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments