Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan balonla uçmak

Rüyada uçan balonla uçmak

Rüyada uçan balonla uçmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine inanılır.

Rüyada uçan balonla uçmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda paranızı harcamaktan kaçının.

Rüyada uçan balonda uçmak imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, cebinin para göreceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan balonla uçmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ün salacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada balonla gökyüzüne uçmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada balonda uçmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balon içinde uçmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, işlerinde başarılı olacağına delalettir.

Rüyada balona tutunup uçmak kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kişinin her daim iyi anılacağına tabir olunur.

Rüyada balonla uçmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada havada balonla uçmak sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments