Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balonla uçtuğunu görmek

Rüyada balonla uçtuğunu görmek

Rüyada balonla uçtuğunu görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, şansın yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada balonla uçtuğunu gördüyseniz:

  • Aşırı hassas kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada uçan balonla gezmek aradığı kişiyi bulacağına, ününün çoğalacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına işarettir.

Rüyada uçan balonla uçtuğunu görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada balonla uçtuğunu görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına işarettir.

Rüyada renkli uçan balon görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına delalettir.

Rüyada rengarenk uçan balonlar görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan balondan düşmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kötüyse düzeleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments