Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balonların uçtuğunu görmek

Rüyada balonların uçtuğunu görmek

Rüyada balonların uçtuğunu görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada balonların uçtuğunu gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla tekrar iletişim kurmanız durumunda ilgi alanlarınıza giren veya girebilecek konularda lider pozisyonuna geçebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan balonla uçmak hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük uçan balon görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada balonların uçtuğunu görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada balon uçurduğunu görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada balonda uçtuğunu görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada balonla uçtuğunu görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli uçan balon görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, çok hayırlı şeylere tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments