Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz balon uçurmak

Rüyada beyaz balon uçurmak

Rüyada beyaz balon uçurmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, işlerin günden güne açılacağına, kafasının rahat olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada beyaz balon uçurmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada beyaz balon uçurmak canının sağ olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz balon görmek zor durumların sona ereceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balon uçtuğunu görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, nahoş sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük uçan balon görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna işaret eder.

Rüyada balon uçurduğunu görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret eder.

Rüyada uçan balon görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada uçan balona bindiğini görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı uçan balon görmek tüm keyfinin kaçacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments