Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan balonda uçmak

Rüyada uçan balonda uçmak

Rüyada uçan balonda uçmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan balonda uçmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren bir konu netlik kazanmaya veya şekillenmeye başlayabilir.

Rüyada uçan balonla uçmak rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına delalet eder.

Rüyada uçan balonda uçmak sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, hem geleceğinin güzel olacağına işaret eder.

Rüyada balonun üstünde uçmak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet eder.

Rüyada balonla gökyüzüne uçmak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, rakiplerine karşı fark atacağına delalet etmektedir.

Rüyada balon içinde uçmak büyük zorluklar yaşayacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine tabir olunur.

Rüyada balon üstünde uçmak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balonun içinde uçmak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada balonda uçmak rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments