Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon uçurtmak

Rüyada balon uçurtmak

Rüyada balon uçurtmak rızkının da genişleyeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balon uçurtmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz.

Rüyada kırmızı uçan balon görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi uçan balon görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına işarettir.

Rüyada uçan balondan düşmek büyük borçlar alınacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Rüyada uçan balonla gezmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk uçan balonlar görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada balonla uçtuğunu görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz balon uçurmak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada uçan balonla uçmak inancından ödün vereceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments