Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan balık yakalamak

Rüyada uçan balık yakalamak

Rüyada uçan balık yakalamak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, pek az kazanç getireceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, bir daha kopmayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan balık yakalamak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz birşey engellenebilir.

Rüyada uçan balık yakalamak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada uçan güvercin yakalamak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalet eder.

Rüyada uçan bir şeyi yakalamak aile hayatının sorunlarla dolacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalettir.

Rüyada uçan ördek yakalamak büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan kaz yakalamak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada büyük sazan balığı yakalamak zorlanacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eliyle balık yakalamak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Rüyada kanalda balık yakalamak çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments