Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük sazan balığı yakalamak

Rüyada büyük sazan balığı yakalamak

Rüyada büyük sazan balığı yakalamak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, işlerinde başarılı olacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine alamet eder.

Rüyada büyük sazan balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Yer yer kapıldığınız şüphelerin size zarar verebileceğini asla aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada büyük sazan balığı yakalamak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük sazan balığı tutmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada büyük sazan balığı görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada çok sazan balığı görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sazan balığı tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sazan balık tutmak evleneceğinize, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, diplomalarının artacağına inanılır.

Rüyada aynalı sazan görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sazan görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, rızkının genişleyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments