Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan bir şeyi yakalamak

Rüyada uçan bir şeyi yakalamak

Rüyada uçan bir şeyi yakalamak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan bir şeyi yakalamak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi yapmaya başlayabilir, evden çalışabilir ya da sanatsal işlere ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada uçan bir şeyi yakalamak bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine delalet eder.

Rüyada uçan balık yakalamak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, bazen fakirlik görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan güvercin yakalamak kazancın günden güne düşeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada uçan kaz yakalamak kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada uçan ördek yakalamak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalet eder.

Rüyada bir şeyi uçurmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan bir şey görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına işaret eder.

Rüyada uçan bir şeye binmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments