Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan atlar görmek

Rüyada uçan atlar görmek

Rüyada uçan atlar görmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan atlar gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce, yeni gelişmelerin ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Rüyada siyah uçan at görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına delalettir.

Rüyada uçan atlar görmek atılıma geçeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işarettir.

Rüyada atların uçtuğunu görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, dünya malı edineceğine yorulur.

Rüyada uçan at arabası görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek mal mülk sahibi olunacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada havada uçan at görmek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada atın uçtuğunu görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan at görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, maddi olanaklarının artacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments