Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan at arabası görmek

Rüyada uçan at arabası görmek

Rüyada uçan at arabası görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, ne yöne gideceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan at arabası gördüyseniz:

  • Sizi kısıtlayan veya kurallarını empoze eden kişiler olabilir.

Rüyada uçan at arabası görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek mutlu bir evliliğe, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde uçan at görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, zengin için yoksulluğa alamet eder.

Rüyada uçan beyaz at görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan siyah at görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına rivayet eder.

Rüyada atın uçtuğunu görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada uçan atlar görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments