Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın uçtuğunu görmek

Rüyada atın uçtuğunu görmek

Rüyada atın uçtuğunu görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın uçtuğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi bitkin hissediyorsunuz.

Rüyada beyaz uçan at görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada atla uçtuğunu görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, iş hayatında terfi alınacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına yorulur.

Rüyada kanatlı uçan at görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan at arabası görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada havada uçan at görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine yorulur.

Rüyada atın uçtuğunu görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan at görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kısmetinizin açılacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah uçan at görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments