Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atların uçtuğunu görmek

Rüyada atların uçtuğunu görmek

Rüyada atların uçtuğunu görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada atların uçtuğunu gördüyseniz:

  • İş ya da özel hayatınızla ilgili fırsatların dışında, akşam saatlerine doğru, sizi kararsızlığa sürükleyebilecek bir teklif almanız olasıdır.

Rüyada uçan beyaz at görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına delalettir.

Rüyada uçan at arabası görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada atla uçtuğunu görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yüklü siparişler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan atlar görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada atların uçtuğunu görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde uçan at görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulur.

Rüyada siyah uçan at görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments