Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah uçan at görmek

Rüyada siyah uçan at görmek

Rüyada siyah uçan at görmek hem eğleneceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, güven kaybına uğrayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, dargınların barışacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada siyah uçan at gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde edemeseniz bile, planlarınızı ortaya koyabilecek diğer bir yol bulabilirsiniz.

Rüyada uçan siyah at görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah uçan at görmek hayallerin yarıda kalacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada uçan kanatlı at görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine alamet eder.

Rüyada uçan atlar görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, ele geçen kazancın azalacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına işarettir.

Rüyada kırmızı uçan at görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz uçan at görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine alamet eder.

Rüyada uçan at görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments