Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan at görmek

Rüyada uçan at görmek

Rüyada uçan at görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına alamet eder.

Rüyada uçan at gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek önemli pozisyonda kişiler tanıyor olabilirsiniz.

Rüyada uçan at görmek üzüntülerin sevince döneceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, bol dua edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah uçan at görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, afiyete ereceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine yorulur.

Rüyada kanatlı uçan at görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan at görmek çirkin amellere, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, gün yüzü görmeyeceğine delalettir.

Rüyada uçan siyah at görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı uçan at görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada atların uçtuğunu görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet eder.

Rüyada uçan at arabası görmek yeni bir eve sahip olacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments