Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçaktan suya atlamak

Rüyada uçaktan suya atlamak

Rüyada uçaktan suya atlamak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, çeşitleneceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçaktan suya atlamak gördüyseniz:

  • Aşırı harcama, hafife alma özelliği olan ya da tahmin edilmesi zor kişilerden uzak durun.

Rüyada uçaktan suya atlamak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, toplumda yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçaktan atladığını görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçaktan paraşütle atlamak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçaktan atlamak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, çok yıpranacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan suya atlamak zarar edeceği bir döneme gireceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin suya atladığını görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, başarısının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments