Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçaktan atlamak

Rüyada uçaktan atlamak

Rüyada uçaktan atlamak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, bilincin artacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına inanılır.

Rüyada uçaktan atlamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardımcı olmasına izin vermeniz, ekip çalışmasına açık olmanız gerekiyor.

Rüyada uçaktan atladığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine yorulur.

Rüyada uçaktan suya atlamak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına alamet eder.

Rüyada uçaktan paraşütle atlamak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçaktan atlamak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, mali olarak küçüleceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine delalettir.

Rüyada ölüme atlamak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmandan atlamak yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada yukarı atlamak özel hayatının renkleneceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments