Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçaktan kurtulmak

Rüyada uçaktan kurtulmak

Rüyada uçaktan kurtulmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet eder.

Rüyada uçaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun aile büyüklerinizden birini aramanız gerekebilir.

Rüyada uçak düşmesi ve kurtulmak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kazanç kapılarının açılacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına delalet eder.

Rüyada düşen uçaktan kurtulmak borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına yorulur.

Rüyada uçaktan kurtulmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına delalettir.

Rüyada uçak kazasından kurtulmak yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Rüyada uçak düşmesinden kurtulmak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçak kazasından sağ kurtulmak zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada denize düşmek kurtulmak tatsızlıkların aşılacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada araba çarparken kurtulmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments