Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba çarparken kurtulmak

Rüyada araba çarparken kurtulmak

Rüyada araba çarparken kurtulmak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, hayat içinde çok rahat edeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada araba çarparken kurtulmak gördüyseniz:

  • Hareket arayışında olabilirsiniz.

Rüyada araba çarparken kurtulmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aileden birine araba çarptığını görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, hayırlı kapılar açılacağına, feraha ereceğine delalettir.

Rüyada bebeğe araba çarptığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, vaaz ve nasihate delalettir.

Rüyada birini araba çarptığını görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına inanılır.

Rüyada köpeğe araba çarptığını görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğuna araba çarptığını görmek yenisinin başlayacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalet eder.

Rüyada yakınına araba çarptığını görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun araba çarptığını görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments