Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak kazasından kurtulmak

Rüyada uçak kazasından kurtulmak

Rüyada uçak kazasından kurtulmak yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına alamet eder.

Rüyada uçak kazasından kurtulmak gördüyseniz:

  • Arkanızdan söylenenlere veya ufak tefek rahatsızlıklara göz yummazsanız, kısmen daha küçük bir olay diplomatik bir çöküşe neden olabilir.

Rüyada uçak kazasından sağ kurtulmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçak kazasından kurtulmak bazen de rahat geçeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş sahibi olacağına inanılır.

Rüyada bir kazadan kurtulmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada trafik kazadan kurtulmak korkularının yok olacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına tabir olunur.

Rüyada kazadan kıl payı kurtulmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tren kazasından kurtulmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada gemi kazasından kurtulmak çok mutsuz olacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, gelirinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kazadan kurtulmak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments