Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı mezara gömmek

Rüyada babayı mezara gömmek

Rüyada babayı mezara gömmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, dertlerinden arınacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada babayı mezara gömmek gördüyseniz:

  • Değişimden korkmayın.

Rüyada babasını mezara gömmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babayı mezara gömmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, işlerin bir anda yoluna gireceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada kendini mezara gömmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini mezara gömmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara para gömmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına tabir olunur.

Rüyada mezara bir şey gömmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada ölüyü mezara gömmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments