Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı kucağında taşımak

Rüyada babayı kucağında taşımak

Rüyada babayı kucağında taşımak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, rahata kavuşmaya, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayı kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir arkadaşınız sizin için yapmasını istediğiniz bazı şeyleri ihmal etmiş olabilir.

Rüyada babayı kucağında taşımak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, geçim derdinin sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birini kucağında taşımak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada hasta birini kucağında taşımak evlatlarından hayır bulacağına, parasının ve malının da artacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine rivayet eder.

Rüyada birini kucağında taşımak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kardeşini kucağında taşımak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, dünya malı edineceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi kucağında taşımak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments