Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini kucağında taşımak

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, dünyasının iyileşmesine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, hayatının da zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak işlerin bir anda azalacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini kucağında taşımak işlerin aksayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına delalettir.

Rüyada hasta birini kucağında taşımak sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kucağında hasta taşımak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada babayı kucağında taşımak atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada bir erkeği kucağında taşımak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kucağında köpek taşımak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, rızıksız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments