Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kucağında taşımak

Rüyada birini kucağında taşımak

Rüyada birini kucağında taşımak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Baskılar huzurunuzu kaçırsa da, ödün vermeyecek gibisiniz.

Rüyada kucağında birini taşımak zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini kucağında taşımak şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine yorulur.

Rüyada kucağında hasta taşımak güzel günler yaşayacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kucağında taşımak özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kucağında köpek taşımak hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucağında taşımak rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucağında erkek bebek taşımak aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments