Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü kucağında taşımak

Rüyada ölüyü kucağında taşımak

Rüyada ölüyü kucağında taşımak kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, hatalarından erken döneceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak gördüyseniz:

  • İlk bakışta cazip görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, aklına giren şeytana uyacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına inanılır.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak kazancın gittikçe azalacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet eder.

Rüyada kucağında yük taşımak çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kucağında hasta taşımak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini kucağında taşımak yeni ev eşyaları alınacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada hasta birini kucağında taşımak memur ise terfi edeceğine, dertlerin günden güne artacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek bebeği kucağında taşımak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, insan sevindireceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğunu kucağında taşımak moralsiz ve düşünceli olacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments