Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini kucağında taşımak

Rüyada ölmüş birini kucağında taşımak

Rüyada ölmüş birini kucağında taşımak sık sık alışverişe gidebileceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, eşiyle bahtiyar olacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birini kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Yeni planlar ya da yöntemler için gerekli çalışmaları yaparken etraftaki kişileri hoş tutmayı da unutmamanız gerekiyor.

Rüyada erkek bebeği kucağında taşımak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, böylece yüzünün güleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kucağında bebek taşımak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, büyük bir gelir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, sermayesinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada eşini kucağında taşımak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucağında hasta taşımak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada anneyi kucağında taşımak istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada kucağında erkek bebek taşımak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğu kucağında taşımak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tahir

Rüyam da ölmüş bir bayanı (80 yaşın da)hastane den evi ne bıraktım kolların dan destekledim olmadı kucağımda taşıdım.bu kadınla da kan davaliyiz konuşmuyorum.yorumlar sania sevinirim.tesekkurler