Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta birini kucağında taşımak

Rüyada hasta birini kucağında taşımak

Rüyada hasta birini kucağında taşımak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada hasta birini kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Sosyal bir aktivite esnasında karşılaşacağınız kişiler hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada hasta birini kucağında taşımak esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret eder.

Rüyada kucağında hasta taşımak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebeği kucağında taşımak hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, dertlerinin unutulacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kardeşini kucağında taşımak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kucağında birini taşımak insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, duaların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kucağında erkek bebek taşımak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, büyük miktarda para kazanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments