Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazasından kurtulmak

Rüyada trafik kazasından kurtulmak

Rüyada trafik kazasından kurtulmak yeni işlere girileceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin kapanacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına işarettir.

Rüyada trafik kazasından kurtulmak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla taktik, strateji ya da yöntem kullanılması gereken durumların içerisine karışmış bulabilirsiniz.

Rüyada trafik kazasından kurtulmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazadan kurtulmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, fikirlerinin can bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kazasından kurtulduğunu görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada kansız trafik kazası görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine işaret eder.

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kazası olduğunu duymak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazası haberi almak üzücü olaylar yaşanacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments