Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazadan kurtulmak

Rüyada kazadan kurtulmak

Rüyada kazadan kurtulmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, maddi anlamda feraha ermeye, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kazadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Belli konuların nasıl çözüleceğine veya ilerleyebileceğine dair fikirlere sahip olabilirsiniz.

Rüyada gemi kazasından kurtulmak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada uçak kazasından kurtulmak mali olarak küçüleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kazadan kurtulmak eşiyle bahtiyar olacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada uçak kazasından sağ kurtulmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada kazadan kıl payı kurtulmak umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, duygularını açığa vuracağına işaret eder.

Rüyada arabayla kazadan kurtulmak bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, idealist kimse olacağına alamet eder.

Rüyada otobüs kazasından kurtulmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, üstünlük elde edeceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tren kazasından kurtulmak kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments