Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla kazadan kurtulmak

Rüyada arabayla kazadan kurtulmak

Rüyada arabayla kazadan kurtulmak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla kazadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada arabayla kazadan kurtulmak bereketi ve zenginliği bulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba kazasından kurtulmak yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada gemi kazasından kurtulmak uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafik kazasından kurtulmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada trafik kazasından kurtulduğunu görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüs kazasından kurtulmak tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada trafik kazadan kurtulmak gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, kişinin daha çok kazanacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments