Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı kanser görmek

Rüyada babayı kanser görmek

Rüyada babayı kanser görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, bereketli yağmurlara alamet eder.

Rüyada babayı kanser gördüyseniz:

  • Bazı kavga veya kıskançlıklar keyfinizi bozabilir.

Rüyada babasının kanser olduğunu görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada babasını kanser görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın kanser olduğunu görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın kanser olduğunu öğrenmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, yaşamının uzun olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada babayı kanser görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada birinin kanser olduğunu görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanser görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işaret eder.

Rüyada kanser olduğunu duymak söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments