Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kanser olduğunu görmek

Rüyada birinin kanser olduğunu görmek

Rüyada birinin kanser olduğunu görmek geçim derdi yaşayacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, siparişlerinin çoğalacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, çekilen acıların unutulacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalettir.

Rüyada birinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası problemlere neden olabilir.

Rüyada rahim kanser olmak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanserli biri görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini kanser görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine delalettir.

Rüyada anneyi kanser görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada kanser ameliyatı olmak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, kişinin şansının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyin kanseri olmak yaşama hevesinden olacağına, ilim irfan sahibi olacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada eşinin kanser olduğunu görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin kanser olduğunu görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments