Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını kanser görmek

Rüyada babasını kanser görmek

Rüyada babasını kanser görmek ekmek ve dünya malı alacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada babasını kanser gördüyseniz:

  • Gerginliğinizin olumsuz taraflarının sizi ileri doğru adım atmaktan alıkoymasına izin vermemeniz gerekiyor.

Rüyada babanın kanser olduğunu görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın kanser olduğunu öğrenmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada babayı kanser görmek kurtuluşa ereceğine, arzuların yerine geleceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalettir.

Rüyada babasının kanser olduğunu görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada babasını kanser görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilik kanseri olduğunu görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kendini kanser hastası olarak görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi kanser görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments