Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak kanadında uçmak

Rüyada uçak kanadında uçmak

Rüyada uçak kanadında uçmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada uçak kanadında uçmak gördüyseniz:

  • Duyduklarınıza hiç şaşırmayacaksınız.

Rüyada uçak kanadında uçmak evde dinlenmek zorunda olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçağın kanadında uçmak girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanat çırparak uçmak düşüncelerini net olarak açamayacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada kanatlarla uçmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada kanat çırpıp uçmak kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, anne baba dualarının alınacağına, kazancının daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanat takıp uçmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanatlanarak uçmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, sürekli yerinde sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlarıyla uçmak neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, üzüntülü haberler alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments