Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını felç görmek

Rüyada babasını felç görmek

Rüyada babasını felç görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, en tepkedeki kimse olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye tabir olunur.

Rüyada babasını felç gördüyseniz:

  • Hukuk, finans ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda gelişmeler ortaya konulması gereken şekilde olamayabilir.

Rüyada babasının felç olduğunu görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada babanın felç olduğunu görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasını felçli görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, rahat bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada babayı felç görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine inanılır.

Rüyada babasını felç görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, başarılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı felçli görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, ona göre davranacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına inanılır.

Rüyada felç geçirdiğini görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments