Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının felç olduğunu görmek

Rüyada babasının felç olduğunu görmek

Rüyada babasının felç olduğunu görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının felç olduğunu gördüyseniz:

  • İleride yanılmadığınızı çok iyi anlayacaksınız.

Rüyada babanın felç olduğunu görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada babayı felç görmek canın sıkılacağına, ne yapacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine inanılır.

Rüyada babasının felç olduğunu görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada babayı felçli görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasını felçli görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını felç görmek mülk sahibi olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine alamet eder.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi felç görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments