Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tane tane nar yemek

Rüyada tane tane nar yemek

Rüyada tane tane nar yemek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, her şeyin gönlünce olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tane tane nar yemek gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada tane tane nar yemek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalet eder.

Rüyada nar tanesi yemek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı nar tanesi görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, inancından sapacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı taneli nar görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane nar görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı nar taneleri görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, zararın gittikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada nar taneleri toplamak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine inanılır.

Rüyada iri taneli nar görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments