Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan kuyruğu koparmak

Rüyada yılan kuyruğu koparmak

Rüyada yılan kuyruğu koparmak çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yılan kuyruğu koparmak gördüyseniz:

  • Bazı işlere katkıda bulunmak veya bazı konular için mesai harcamak için sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan kuyruğu görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine işaret eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan kuyruğu yemek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyruklu yılan görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada kuyruksuz yılan görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada çatal kuyruklu yılan görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yılan kuyruğu koparmak sermaye kaybedeceğine, iyilik görüleceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments