Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı cezaevinde görmek

Rüyada babayı cezaevinde görmek

Rüyada babayı cezaevinde görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, işlerinde verimin artacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine delalettir.

Rüyada babayı cezaevinde gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Rüyada babayı cezaevinde görmek küslükleri gidereceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, çirkin iftiralara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasını cezaevinde görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, heveslerin söneceğine alamet eder.

Rüyada cezaevinden çıkan birini görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, epey bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada cezaevinde arkadaşını görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cezaevinde kavga etmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada cezaevinde olan birini görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments