Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını cezaevinde görmek

Rüyada babasını cezaevinde görmek

Rüyada babasını cezaevinde görmek mal ve mülk sahibi olmaya, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Rüyada babasını cezaevinde gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada babayı cezaevinde görmek çok üzüleceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada babasını cezaevinde görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini cezaevinde ziyaret etmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine rivayet eder.

Rüyada cezaevi koğuşu görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına inanılır.

Rüyada cezaevinden kurtulmak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalettir.

Rüyada cezaevinden çıkmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işarettir.

Rüyada cezaevine giren birini görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada cezaevinden birinin çıktığını görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments