Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinden çıkan birini görmek

Rüyada cezaevinden çıkan birini görmek

Rüyada cezaevinden çıkan birini görmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, iyilik ve hayır bulacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada cezaevinden çıkan birini gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda karşılaştığınız insanlara karşı daha sıcak davranın.

Rüyada cezaevindeki birini dışarda görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, değer göreceğine, düşünmeden hareket edeceğine inanılır.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kısmetlerin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cezaevi gardiyan görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cezaevinden birini görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada cezaevi görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, parasız günler geçireceğine, kızgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Rüyada cezaevi arkadaşını görmek kötü gününü de paylaşacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı cezaevinde görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments