Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kurtuluşa ereceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek art niyetli kimselere rastlayacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada suçsuz yere hapishaneye girmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada suçsuz yere hapse girdiğini görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada suçsuz yere suçlanmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada suçsuz yere hapis yatmak büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suçsuz olduğunu görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cezaevinde girmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments