Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinde arkadaşını görmek

Rüyada cezaevinde arkadaşını görmek

Rüyada cezaevinde arkadaşını görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine alamet eder.

Rüyada cezaevinde arkadaşını gördüyseniz:

  • Bir kadın tarafından ihmal edilebilir, önemsenmeyebilir ya da siz onunla kontak kurabilecek vakit bulamayabilirsiniz.

Rüyada cezaevi arkadaşını görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, şansının kendinden yana olacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını cezaevinde görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin düzgün gideceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevindeki arkadaşını görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulur.

Rüyada cezaevinde arkadaşını görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine inanılır.

Rüyada cezaevinde yatmak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments