Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinde kavga etmek

Rüyada cezaevinde kavga etmek

Rüyada cezaevinde kavga etmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yeni planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada cezaevinde kavga etmek gördüyseniz:

  • Doğru kararı verebilmek için biraz zamana ihtiyacınız var.

Rüyada cezaevinde kavga etmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına tabir olunur.

Rüyada cezaevi görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cezaevi arabası görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına rivayet eder.

Rüyada cezaevinden birini görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasını cezaevinde görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cezaevi koğuşu görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments