Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makat yalamak

Rüyada makat yalamak

Rüyada makat yalamak tövbelerin amacına ulaşacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Rüyada makat yalamak gördüyseniz:

  • Gelen davet, öneri veya teklifleri doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada makat yalamak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yeni işlere girileceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına alamet etmektedir.

Rüyada makattan kıl koparmak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi makatını görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işaret eder.

Rüyada kadının makatını görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine delalettir.

Rüyada makattan kurt dökmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada makattan kurt çıktığını görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kadın makatı görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada makata parmak atmak mutlu olacağınıza, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments