Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüysüz kedi yavrusu görmek

Rüyada tüysüz kedi yavrusu görmek

Rüyada tüysüz kedi yavrusu görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, bahtın açık olmasına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada tüysüz kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Yeni iş anlaşmaları yapmanız olasıdır.

Rüyada tüysüz kedi yavrusu görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek çok hayırlı işlere girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kedi tüyü yutmak ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Rüyada kedi tüyü görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin tüylerini yolmak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, yüceltileceği sözler duyacağına tabir olunur.

Rüyada tüyleri yolunmuş kedi görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments