Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüyleri yolunmuş kedi görmek

Rüyada tüyleri yolunmuş kedi görmek

Rüyada tüyleri yolunmuş kedi görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tüyleri yolunmuş kedi gördüyseniz:

  • Ticari veya sağlıkla ilgili konulara sizin istediğiniz şekli vermenizi sağlayabilecek seçenekler oluşabilir.

Rüyada tüyleri yolunmuş kedi görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, iyi halinin kalmayacağına işaret eder.

Rüyada tüyleri yolunmuş tavuk görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada tüyü yolunmuş tavuk görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok tüylü kedi görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına delalettir.

Rüyada tüylü kedi görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin tüylerini yolmak rakiplerine yenileceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada kedi tüyü görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments